Cícerová múku výběrobou možno použiť nielen k zahustenie omáčok, ale aj pri obaľovanie mäsa ako náhradu vaječnej melanže. Návod na prípravu: do 70 ml studenej vody vsypeme za Saleh miešania 30 g múky. Miešame cca 3 minúty. Nasolené mäso obalíme v takto pripravenej zmesi a následne v kukuričnej strúhanke. Zloženie: cícer obsah: 400g Krajina pôvodu: Česká republika Výživové údaje na 100g: Energia 1344 kJ tuky 4,4 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5g sacharidy 53,7g z toho cukry 0,2 g bielkoviny 19,8g vláknina 11g soľ 0,075g.
Sekce PZ |
Zdravá výživa |
Sekcia |
Zdravá výživa |
Skupina prodeje |
z91 - Zdrava vyziva |
Určenie |
unisex |
Značka |
EXTRUDO BEČICE S.R.O. |