Káva Excelsa má menšie zrno než káva Supremo. Pochádza z oblastí Huila aNarino, ktoré produkujú kávu vysokej kvality. V chuti možno nájsť kakaové bôby sorieškovou a ovocnou notou. Acidita živá, telo bohaté. Príprava: Hrubosť mletiaprispôsobte zvolenému spôsobu prípravy kávy. Na 1 porciu použite najmenej 2zarovnané kávové lyžičky (cca 7g) mletej kávy. Kávu zalievajte horúcou vodou oteplote 93-94 ° C. Po pomletí ju uschovajte v chlade a suchu, bez prístupuvzduchu. Obsah: 150 gKrajina pôvodu:Kolumbia.
Konzistencia |
ostatné |
Sekce PZ |
Zdravá výživa |
Sekce VV |
Čaje |
Sekcia |
Čaje a kávy |
Skupina prodeje |
z01 - Caje a kavy |
Určenie |
unisex |
Zložka |
káva 1 |
Značka |
OXALIS |