Karob (svätojánsky chlieb). Vynikajúca, chutná a zdravá alternatíva kakaa. Vzhľadom k prirodzene sladkastej chuti nevyžaduje karob obohatenie cukrom. vďaka jemnej konzistencii nevyžaduje ani pridávanie veľkého množstva tuku (pri výrobe čokolády bežné). Pochádza zo stromu, ktorý rastie hlavne na Strednom východe, kde sa pestuje už najmenej 4 000 rokov. Karob obsahuje 8% bielkovín, veľký diel prirodzeného cukru (asi 46%), vitamíny skupiny B, minerály - vápnik, horčík, draslík, a stopové prvky - železo, mangán, chróm, meď. Ak porovnáme ho s kakaom, má trikrát vyšší obsah vápnika, o tretinu menej kalórií a sedemnásťkrát menej tuku! Zloženie: pražené rozomleté bôby svätojánskeho chlebíčku Obsah: 200g Výživové údaje na 100g Energetická hodnota 1929 kJ / 463 kcal Tuky 0,65 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,09 g Sacharidy 88,9 g z toho cukry 49,1 g Bielkoviny 4,6 g Soľ 0 g.
Konzistencia |
ostatné |
Sekce PZ |
Ďalšie prísady |
Sekce VV |
Zdravá výživa |
Sekcia |
Zdravá výživa |
Skupina prodeje |
z91 - Zdrava vyziva |
Určenie |
unisex |
Značka |
Sunfood |