Ako používať BIO kypriaci prášok do pečiva Použijeme ho rovnakým spôsobom ako bežný kypriaci prášok. Na 500 g sypkých surovín pridáme 3 lyžičky (21 g) prášku. Nahrádzame Ak týmto práškom bežný kypriaci prášok v sáčku, potom tri lyžičky tohto prášku zodpovedajú 1 sáčku bežného prášku do pečiva. Kypriaci prášok z jedlej sódy a vínneho kameňa má sklon začať kypriť už pri izbovej teplote. Preto odporúčame vkladať cesto do rúry a piecť čo najskôr po zapracovaní kypriaceho prášku. To sa týka najmä redších trených ciest.
Konzistencia |
sypané |
Sekce PZ |
Zdravá výživa |
Sekce VV |
Zdravá výživa |
Skupina prodeje |
z91 - Zdrava vyziva |
Určenie |
unisex |
Značka |
Wolfberry |